Wie ben ik

Samenloop voor Hoop-2

Laat ik me even voorstellen.

Ik ben Petra Verbiesen – Maasen, geboren in 1966, getrouwd, 4 kinderen, woon in Zwolle. Positiviteit, enthousiasme, rust en kracht maar ook zeker humor zijn de voornaamste kenmerken die bij mij horen. Mijn talenten en (levens)ervaringen gebruik ik voor coaching & begeleiding, mijn werk in de gezondheidszorg. Dit is mijn manier om te bedanken voor alle mogelijkheden die het leven mij heeft geboden.

Steeds weer andere mensen, nieuwe ontmoetingen, vragen of uitdagingen waardoor ik mij blijf ontwikkelen om van daaruit anderen te inspireren. Door mijn passie en kennis heb ik mijn eigen werkvormen ontwikkeld. Mijn grootste inspiratiebron is om vanuit eigen innerlijke kracht en balans, te leven en te werken. Dit innerlijke proces verdiept zich altijd weer door bewustwording, innerlijke wijsheid en inspiratie. In contact zijn met de eigen innerlijke wijsheid geeft rust, helderheid en inzicht. Dat vertaald zich in een soort aards geluk en hemelse wijsheid, dus met je benen stevig op grond maar met je hoofd ’in de wolken’.

Het is naar mijn gevoel steeds een kwestie van afstemmen op de ander en vanuit mijn eigen intuïtie en inspiratie reageren op wat er zich op dat moment aandient.

Samen kunnen we jouw wereld mooier maken.

Warme groet,

Petra