hoe lang duurt een coachingtraject

Kennismakingsgesprek voorafgaand aan coaching traject.

Dit gesprek is gratis en duurt 30 minuten. Dit gesprek kan bij mij plaats vinden, bij jouw thuis of eventueel op een andere plaats. De sessies zijn persoonlijk en soms emotioneel.
Dus je wilt zeker weten dat het tussen ons klikt en dat je mij die emoties kunt toevertrouwen. Daarom bied ik de mogelijkheid om een half uur vrijblijvend bij me langs te komen. Dan maken we kennis en stel ik me graag aan je voor.
Voelt het goed, voor jou en voor mij, dan maken we een afspraak voor een intake-afspraak. En als je toch aarzelt ben je tot niets verplicht. Het kennismakings gesprek is dus een gratis vrijblijvend gesprek.

Totale coaching traject ( 10 tot 12 weken)

Intake gesprek van 60 minuten. Wanneer je besluit om een uitgebreide coaching traject te gaan doen. Voorafgaand aan het intakegesprek krijg je een vragenlijst die je vooraf thuis kan invullen. Daarnaast krijg je factuur en de algemene voorwaarden toegestuurd.

5 coachingsgesprekken van 60 minuten. Tijdens deze Tijdens deze gesprekken gaan wij samen werken aan de doelen die jij wilt bereiken. Deze gesprekken vinden meestal 1x in de twee weken plaats. We bepalen dit in onderling goed overleg. Hierbij krijg je ook thuiswerk mee om je ook daadwerkelijk te blijven focussen op dat wat jij wilt bereiken.

Evaluatiegesprek van 30 minuten. We blikken terug, al evaluerend, op de gesprekken en het coachingverloop.

Wacht niet langer en meld je gelijk aan.
Kom weer in je kracht!!

Voor wie life coach-1

via: telefoon: 0637456485
e-mail : aspri-petra@outlook.com