Soul Body Fusion – Reiki – Seichem – Engelen & Gidsen

We zijn allemaal spirituele wezens met een spiritueel support systeem aan de Andere kant! Deze helpdesk overziet ons leven en gidst ons vanaf het moment dat we geboren worden totdat we ons fysieke lichaam weer verlaten. ‘ Ik ben een onsterfelijk spiritueel wezen met een menselijke ervaring’ deze zin verwoord precies hoe ik het leven zie! Ieder van ons heeft een heilige missie in deze wereld; onze ziel gebruikt onze geest en ons lichaam als instrument om dit doel te bereiken. Als deze drie samenwerken dan is het resultaat gezondheid en volmaakt geluk!
Naast het coachen werk ik ook met Soul Body Fusion® , Reiki, Seichem, Engelen & Gidsen. Hieronder volgt een uitleg wat dit globaal inhoudt.

Soul Body Fushion ®

Het woord zegt het al: het versmelten van lichaam en ziel, ofwel het totaal incarneren van de ziel in het lichaam, wat onze natuurlijke staat is. Onze ziel, wat we werkelijk zijn, is eeuwig, en gemaakt van liefde. Tijdens je huidige leven is de ziel verbonden met het fysieke lichaam. Het is de bedoeling dat jouw ziel helemaal, totaal aanwezig is in dat lichaam (incarneert), zodat je de goddelijke liefde, waar je ziel van gemaakt is kunt uitstralen en vorm geven via je fysieke lichaam, in de fysieke wereld. Je kunt dan ook zeggen dat in dit leven je lichaam even belangrijk is als je ziel, ondanks het feit dat je ziel eeuwig is en je lichaam niet. Je bént je ziel, je hebt je lichaam.

Weinig mensen (zielen) zijn helemaal aanwezig in hun lichaam, meestal door angst en andere blokkades, waardoor lichamelijke, emotionele en geestelijke ongemakken, onrust en ziektes kunnen ontstaan.

Soul Body Fushion ® is een healing-methode, die er specifiek op gericht is om lichaam en ziel weer helemaal met elkaar te verbinden en in balans te brengen. Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht
Het is een prachtige en eenvoudige aanvulling op o.a. Reiki en healing/reading. Je krijgt er rust en energie van, en je lichaam en ziel kunnen hierdoor samen naar een steeds hogere trillingsfrequentie gaan. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Reiki

Reiki is het Japanse woord voor Universele levenskrachtenergie, iets waar we allen door onze geboorte over beschikken iedereen kan zijn handen op een ander leggen en magnetische levenskracht overzenden. Reiki is verbonden met het element aarde en voelt heel liefdevol en zacht aan. Het lichaam wordt herinnerd aan het zelfhelend vermogen. Genezing komt immers voort uit het cellensysteem van een mens; het is het herstellende vermogen van de mens, zoals de huid rond een wond geneest.

Seichem

Het is de kracht van Seichem dat het alles omvat, de 7 chakra’s en de volgende 4 elementen. Deze elementen zorgen voor nog meer diepgang en door de actieve behandeling biedt het veel mogelijkheden je intuïtie te volgen
Reiki is het element Aarde en een voorwaarde om met de andere elementen te kunnen werken. Het voelt heel liefdevol en zacht aan.

Sakara is het element Vuur, wat heel warm aanvoelt als het doorkomt, en waarmee je volgens bepaalde blokkades en weerstanden weg kunt branden en transformeert deze energieën. Het werkt in de aura en reinigt chakra’s.

Sophi-el is het element Water, wat vooral werkt op emoties en voelt golvend en koel aan. Dringt diep door in het emotionele lichaam om de kern van de oorzaak en gevolg van de verstoring te vinden. Het opent het hart zodat men weer liefde kan ontvangen en weer mededogen kan hebben.

Angelic Light (engelenlicht) is het element Lucht. Het voelt heel rustig, licht maar krachtig aan. Verhoogt de kracht tot samenwerken en te communiceren. Je voelt je heel erg verbonden met alles, je voelt de aanwezigheid van Leiding (engelen). Het is een gevoel van trance, een gevoel van “alles is goed zoals het is”, zoals je ook kunt hebben na een fijne meditatie.

Engelen-energie en Gidsen

Kaartleggingen
Een kaartlegging helpt om inzicht te krijgen in allerlei situaties en problemen die zich voordoen in ons leven. Kaarten zijn bedoeld als een hulpmiddel, en zo moeten ze ook gebruikt worden, om inzicht te krijgen in allerlei zaken en problemen. Ze kunnen ons wel van iets bewust maken.
Het is belangrijk om de kaarten goed te interpreteren, de vraag helder te formuleren, en te kijken naar de onderlinge samenhang van de kaarten die getrokken zijn. Je trekt een bepaalde kaart nooit toevallig, en soms kan het best lastig zijn om er eerlijk naar te kijken. Ik vind de resultaten iedere keer weer treffend en erg behulpzaam.
Meditatie.
We leven in een wereld die steeds drukker en onrustiger lijkt te worden. Er worden steeds meer eisen aan ons gesteld, zowel op het werk als in ons privé en sociale leven. Bovendien komen er in een steeds hoger tempo allerlei boodschappen en indrukken op ons af (internet, mails, t.v. apps, mobiele telefoons.) Daardoor vinden steeds meer mensen het moeilijk om te ontspannen en even tot rust te komen. Dit leidt uiteindelijk vaak tot stress en andere lichamelijke en geestelijke ongemakken.
Toch is de behoefte aan die momenten van rust vaak groot, maar lukt het niet goed om die zonder hulp te vinden.
Meditatie is een hulpmiddel bij het vinden van rust en ontspanning, dat door iedereen is te leren, en goed is in te passen in het “normale” leven van alle dag. Je moet het in het begin wel oefenen, maar gaandeweg gaat het steeds meer vanzelf en wordt het een weldadige gewoonte.

Telefonisch Consult – Email consult

Een telefonisch coachconsult behoort tevens tot de mogelijkheden. U stuurt een email (via contact) met uw verzoek om een telefonisch coachconsult en uw voorstel voor datum, tijdstip, duur en onderwerp van het consult of u neemt telefonisch contact op.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een email of telefoontje terug met vermelding van de kosten voor dit consult en of uw voorstel voor datum en tijdstip geaccepteerd is. Zo niet dan ontvangt u een tegenvoorstel met een andere datum en tijdstip.
Nadat datum, tijdstip, duur en kosten van het consult van beide kanten zijn geaccepteerd en bevestigd, betaalt u voor aanvang van het consult door het afgesproken bedrag per bank over te maken.
U belt op de afgesproken datum en tijdstip. Na afloop van het consult ontvangt u een factuur. Mocht u niet gebeld hebben dan is het bedrag niet terug te vorderen. Die tijd was immers voor u gereserveerd.